Onze teamleden

Ons TEAM is compleet voor 2018. Deze kanjers doen mee!

Lopers: Anita Holtackers, Stef Holtackers, Wil Engels, Bjorn van Deijnen, Marijn van Duijl, Luc Pelzer, Jan Hermkes, Karin van Dijck, Annemarie Holla.

Fietsers: Elle Wijnhoven, Anita Thiesen, Jos Knelissen, Bram Timmermans, Ria Fitten.

Fysio’s: Winnie van den Berg, Pascal Jenniskens, Rik van de Pasch, Ingrid Luijpers-Delarue

Chauffeurs: Kevin Langeveld, Wiel Pelzer.

Navigators: Ton van den Boomen, Richard Ridderbeekx.

Materiaal/Catering: Bert Oostendorp, Ger Schloesser.

Ook al is ons team compleet. We zijn altijd op zoek naar reserve-lopers en/of fietsers.
Interesse of wil je meer hierover weten? Neem gerust contact met ons op.


 

LOPERS

Anita Holtackers
Hallo, ik ben Anita Holtackers. Ik ben 45 jaar, getrouwd, heb een dochter van 13 jaar en woon in Velden. Ongeveer 8 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen, eerst korte afstanden en later ook de halve marathon. Dit jaar wordt het de 4e keer dat ik deelneem aan de halve marathon van de Venloop. Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij het Performenz Instituut in Venlo als Medisch Personal Trainer. Ik ben altijd al met sport bezig geweest, al vanaf mijn 7e jaar, en heb er nu dus mijn beroep van gemaakt. In het hardlopen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst in teamverband. Zo ben ik terecht gekomen bij Roparun Team Arcen. Heb er ontzettend veel zin in ...
Bjorn van Deijnen
Één van de redenen om voor mij om mee te doen aan Roparun de uitdaging. Ik verwacht dat ik gedurende de 3 dagen mijn grenzen enorm ga verleggen. Daarnaast vind ik het mooi om op een sportieve manier iets voor het goede doel te kunnen betekenen. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe het is als je kanker hebt en hoe fijn alle zorg is die je wordt geboden in die moeilijke tijd.
Marijn van Duijl
Ik ben Marijn van Duijl, 30 jaar en woonachtig in Arcen. Samen met Esther en onze dochter Chloë woon ik op de Laakweg. In het dagelijks leven werk ik als personal trainer bij Bodystyle Healthcentre in Venlo. Hier begeleid ik mensen die als doel hebben fitter te worden, in de breedste zin van het woord. Denk aan revalideren, sterker worden en afvallen. Afgelopen januari na een verfrissende Nieuwjaarsduik ben ik door Anita en Elle gevraagd om dit jaar deel te nemen aan de Roparun. Onder het genot van een warme chocomel met slagroom wisten ze te overtuigen dat het een mooi evenement is om aan deel te nemen. Helaas heb ik zelf van dichtbij meegemaakt wat iemand met kanker moet doorstaan. Dit is natuurlijk een extra motivatie om deel te nemen aan dit evenement. In januari ben ik begonnen met trainen voor dit evenement, in het begin ging het wat stroef want ik bleek een allergie te hebben. Nu de allergie uit het lichaam is, verloopt de training soepel en ben ik er klaar voor.
Karin van Dijck
Mijn naam is Karin van Dijck, geboren en getogen in Arcen. Ik ben gelukkig getrouwd met Jeroen en moeder van 2 kinderen, Ties en Pleun. Ik ben inmiddels al 7 jaar besmet met het hardloopvirus. En afgelopen oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen in Eindhoven. Dit wordt mijn derde Roparun. Ik ga weer dit mooie en geweldige avontuur aan om op deze bijzondere manier mijn bijdrage te leveren voor een goed doel. We gaan er weer voor!
Annemarie Holla
Mijn naam is Annemarie Holla. Ik ben 37 jaar oud en woon samen met mijn vriend Dennis en twee kids Dani en Sev in Arcen. Ik ben als Maatschappelijk Werker werkzaam binnen de gesloten psychiatrie. Ik ben ongeveer 7 jaar geleden begonnen met hardlopen. Vanwege onregelmatig werken en de bekende “tropen jaren” binnen het gezin, zocht ik een sport zonder al teveel verplichtingen en die qua tijd zelf in te delen was. Hardlopen werd voor mij een fijne uitlaatklep! Een manier om de dag goed op te starten of af te kunnen sluiten. Ik doe dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun. Ik voel me vereerd dat ik deel mag nemen aan dit prachtige evenement en zo mijn steentje bij kan dragen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben erg benieuwd naar deze ervaring.

FIETSERS

Elle Wijnhoven
Mijn naam is Elle Wijnhoven, 30 jaar en wonend in Arcen. Dit wordt de vierde keer dat ik deelneem aan de Roparun met team Arcen, wat een belevenis. Een onvergetelijke reis van Hamburg naar Rotterdam. Na 2x een Roparun als fysiotherapeut en 1x een Roparun als fietser te hebben mogen meemaken, ga ik dit jaar ook weer mee als fietser. In het dagelijks leven werk ik als kinderfysiotherapeute hierdoor kom ik regelmatig in aanraking met kinderen en volwassenen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. De Roparun is een prachtig initiatief om iets te kunnen betekenen voor de mensen die kanker hebben. Samen staan we sterk!
Ria Fitten
Mijn naam is Ria Fitten-Geurts 59 jaar, getrouwd met Ger, 2 zoons en 3 kleindochters. Ik woon in Venlo. De laatste jaren meer bewuster geworden dat ik dankbaar ben, dat ik gezond ben en nog geen lichamelijke klachten heb! Rondom me zijn al verschillende lieve mensen binnen de familie en vriendenkring overleden of kampen nu met deze verschrikkelijke ziekte. Ik ben heel sociaal en wil als ik kan altijd graag mijn steentje bijdrage, zo heb ik afgelopen jaren de 4daagse gewandeld voor stichting ALS. Al jaren ben ik sportief bezig met wandelen, hardlopen, tennissen en fiets ik graag, dus toen Wil me benaderde zag ik dat als een nieuwe uitdaging ! Ik heb er zin in! Met vriendelijke groet, Ria Fitten
Anita Thiesen
Mijn naam is Anita Thiesen-van Est en ik doe dit jaar voor de 5e keer mee met de Roparun wat echt een unieke ervaring is. Ik heb tijdens de Roparun ervaren wat een mens aan kan, want je gaat heel diep tijdens de Roparun maar dat is natuurlijk niets bij wat degene door moeten maken waar die vreselijke ziekte bij wordt geconstateerd. Het doel waar de Roparun voor staat, "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", is iets waar vrijwel iedereen in zijn directe omgeving mee te maken krijgt. In mijn directe omgeving heb ik te maken met mensen en gezinnen waar deze vreselijke ziekte reeds heeft toegeslagen. Om op deze sportieve manier geld in te zamelen voor het goede doel, heeft me de afgelopen jaren veel voldoening gebracht. De Roparun is een fantastisch evenement. In teamverband een enorme sportieve prestatie leveren om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Het is schitterend om hier mijn bijdrage aan te leveren.
Bram Timmermans
Hallo, mijn naam is Bram Timmermans, ik ben 25 jaar en woon in Arcen. Ik werk bij Hauck Heat Treatment Venlo in Lomm als medewerker Logistics and Order Entrance. Een groot gedeelte van mijn leven ben ik al bezig met sport. Ik heb bij de jeugd gevoetbald, heb veel gezwommen en ik fiets graag. Sinds dit seizoen ben ik ook een vaste kracht langs de lijn bij DEV-Arcen 1 als Assistent. Dit wordt mijn eerste Roparun en ik heb erg veel zin om mijn bijdrage te leveren aan dit prachtige doel.

FYSIO’S

Rik van de Pasch
Ik ben Rik van de Pasch en dit avontuur is een hele mooie kans om hele mooie ervaringen op te doen. Door aan de Roparun mee te doen wil ik iets kunnen betekenen voor de lopers en fietsers die dag en nacht kilometers afleggen en zo de finish op een zo snel mogelijke manier te behalen. Het team dat al deze meters maakt heeft ook goede zorgen nodig en dit is waar ik wat voor de lopers kan betekenen. En met deze inspanningen gaan we een zo groot mogelijk geldbedrag ophalen voor het goede doel, het feit waarom we meedoen aan dit evenement!
Winni van den Berg
Hallo Allemaal Ik ben Winni van den Berg 60 jaar,gehuwd met Gabi,1zoon en 1dochter,2 kleinkinderen van 8 en 5 jr. Ook ik ben net als Anita werkzaam bij het Performenz Instituut als medisch personal trainer,sportmasseur en orthomoleculair voedingsadviseur. Daarnaast ben ik nog loop en bootcamptrainer. Ik heb zelf alle Venloopen gerend waarbij ik meestal eerst de 5 de 10 en de 21 km heb gelopen. Verder diverse marathons,de 60 van Texel en diverse trails Mont-Blanc en de Dolomieten extreem trail. Verder doe ik aan mountainbiken. Momenteel heb ik nog te kampen met een knieblessure waardoor het rennen even stil ligt. Daarvoor nu op de mountainbike. Ik heb ook al 3x met The Big Climb van het Blariacum College mee mogen gaan waarbij we ook voor een goed doel tw Kika,stichting Loeka en Villa Joep hebben gefietst. Nu ga ik dus als masseur mee en verheug mij er al op de een of ander te mogen “bekneden” en natuurlijk om aan dit mooie project deel te nemen. Met sportieve groet, Winni van den Berg
Pascal Jenniskens
Hoi, mijn naam is Pascal Jenniskens, ik ben 39 jaar en woon in Venlo. Ik werk als fysiotherapeut in dezelfde praktijk als Elle. Door haar enthousiaste verhalen en de opmerking dat er te weinig fysio's waren, heb ik besloten mij ook op te geven voor de roparun 2018. Het wordt voor mij de eerste keer, dus het is nog een verrassing wat er allemaal komen gaat. Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die moet vechten of gevochten heeft tegen kanker. Het is dan ook fijn om door middel van de roparun een steentje bij te kunnen dragen. Ik hou van sporten en samen aan een doel werken, maakt iedereen sterker! Ook ik heb er zin in!!

CHAUFFEURS

Kevin Langeveld
Ik ben kevin Langeveld ben 31 jaar en ga dit jaar voor het 4e jaar mee met team Arcen. Het 1e jaar als cateringhulp met Ger en de afgelopen 2 jaar als chauffeur. Ook dit jaar ga ik weer als chauffeur mee. Wordt weer een geweldige ervaring en heb er weer super veel zin in. Tis geweldig om te zien hoe iedereen zich inzet om zoveel mogelijk geld op te halen om deze verschrikkelijke ziekte draagbaarder te maken. Go team Arcen

NAVIGATORS

Ton van den Boomen
Ik ben Ton van den Boomen, 54 jaar en woonachtig in Geldrop. Getrouwd met Harriët en vader van Lise (25), Loes (23) en Willem (21). Ik ben zelfstandig ondernemer(www.competenza.nu)  en mag als trainer/coach optreden. Wij geven trainingen binnen bedrijven vooral op het gebied van communicatie, samenwerking (teambuilding) en leidinggeven. Daarnaast zijn wij actief in loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten. Hardlopen doe ik al vanaf mijn 18e jaar en de laatste 15 jaar binnen een loopvereniging LOGO in mijn woonplaats . Naast mijn trainingen loop ik zo nu en dan wat wedstrijden. De halve marathon van Eindhoven en de Venloop staan altijd vast in mijn agenda. Vorig jaar was mijn zwager en lid van het team Arcen (Peter Keijsers) zo enthousiast over de Roparun, dat ik heb laten weten dat ik graag mee wil doen. Gelukkig is er voor mij als (enige??) Brabander plaats in dit team. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om in sportief opzicht mijn bijdrage te leveren. Daarnaast wil ik me volop inzetten om fondsen voor het goede doel achter de Roparun te werven. Het zal van mij zeker de nodige energie gaan vragen, maar dat weegt niet op tegen hetgeen kankerpatiënten op te brengen hebben. Samen met het team ga ik de uitdagingen aan.
Richard Ridderbeekx
Al een aantal jaren steunde ik de Roparun door op oudejaarsavond oliebollen te kopen van het Team Arcen. In 2016 resulteerde dit in de vraag, "Richard, we zoeken nog een navigator. Is dat niets voor jou?". Een week later heb ik toegezegd dat ik deze uitdaging wel aan wilde gaan. Achteraf gezien echt een unieke ervaring die ik niet had willen missen. Iedereen ervaart in zijn nabije omgeving wel eens de gevolgen van kanker. Wij kunnen met onze deelname aan de Roparun deze gevolgen een stukje dragelijker maken. Graag blijf ik me dan ook hiervoor inzetten. Voor Team Arcen heb ik in 2017 het beheer van de website en social media op me genomen en ga me sterk maken om ons Team nog meer naar buiten toe uit te dragen.

MATERIAAL & CATERING

Ger Schloesser
Na in 2013 de eerste Roparun te hebben meegemaakt ben ik samen met Bas en John begonnen met een Roparun Team Arcen (RTA) op te zetten. In 2014, 2015 en 2016 hebben we deze tocht volbracht met het RTA…., elk jaar weer ’n bijzondere prestatie waar ik heel trots op ben. 2017 is mijn 5e Roparun en ik ben weer verantwoordelijk voor het eten en drinken tijdens de tocht. Het is geweldig om van deze groep ‘n onderdeel te mogen zijn en het gehele traject mee te mogen maken. Zonder onze deelnemers, sponsoren en iedereen die ons een warm hart toe draagt is het onmogelijk om deze estafettetocht van ca. 565km te volbrengen: we doen het dus samen !! , waarvoor dank….     Laten we genieten van elke dag die je nog mag meemaken, PROOST….!
Bert Oostendorp
Mijn naam is Bert Oostendorp ik ben 60 jaar en woon in Arcen. Ik doe voor de vierde keer mee aan de Roparun. Ik ben de klusjesman van het Team en zorg voor de fietsenwissels waar dit moet. Verder probeer ik alles te repareren onderweg zover het mogelijk is. Het is een heel leuk en emotioneel weekend vanwege de saamhorigheid van het Team. Wel is het heel vermoeiend maar het is voor een heel erg goed doel. Namelijk verlichting brengen bij deze verschrikkelijke ziekte. Met dat in gedachten doe ik deze Roparun weer graag mee.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail